Gratulálunk! Kollégánk, Esősi Katalin a Szociális munka napján kitüntetést kapott

A szociális munka napja alkalmából idén is polgármesteri dicséretben részesült több, a kerület szociális intézményeiben kimagasló munkát végző alkalmazott.

Fotó

A szociális munka napja alkalmából idén is polgármesteri dicséretben részesült több, a kerület szociális intézményeiben kimagasló munkát végző alkalmazott. Az ünnepségen dr. László Imre polgármester beszédében elmondta, „az egyenlőtlenségek és elismerés-hiányok nem tudnak egyik napról a másikra csökkenni, minden jó szándék mellett sem. Ezért van szükségünk, és van szüksége a hazánknak a szociális munka világában hivatásukat teljesítőkre. Mert ők azok, akik vigyáznak a másikra, ők azok, akik elhivatottsága révén közösen tudunk segíteni” – tette hozzá.
Ezt követően Bakai-Nagy Ztia alpolgármester köszöntötte a díjazottakat és egybegyűlteket. Hangsúlyozta, hogy a szociális intézményekben dolgozók nemcsak az arra rászorulóknak, hanem a családtagoknak, így közvetve egész Újbudának nyújtanak segítséget.
A díjátadón Bálint Rezső Artisjus díjas harsonaművész és művésztársai előadásában Georg Friedrich Händel Induló és tánc, majd Libertango Besame Mucho című művei hangzottak fel. Az ünnepség Rambala Éva kommunikációs tréner előadásával ért véget. A szakember egyebek között az ágazatban végzett áldozatkész munkát méltatta.

Forrás: Újbuda

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA